2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Les dues primeres hores es presentará la metodología docent, els objectius i el sistema d'avaluació.
Seminaris Es duran a terme seminaris en grups petits on es tractarà amb profunditat alguns continguts de l'assigantura. Els alumnes presentaran un treball oral de forma grupal. Tant l'assitencia com el treball són obligatoris.
Pràctiques a laboratoris 1. Elaboració de iogurt i fomatge
2. Elaboració de vi
3. Estudi de l'activitat enzimàtica
4. Anàlisi sensorial d'aliments
5. Visita a empresa agroalimentària
L'assistencia i memoria de pràctiques son obligatoris. Material i explicacions en català o castellà.
Sessió Magistral Exposició teòrica dels continguts, amb participació activa de l'alumne. Les classes i el material seràn en català o castellà.
Atenció personalitzada Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura