2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
Cada semirari tindrà tasques assignades que seran avaluades 20%
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
Pràctiques al laboratori sobre les metodologies experimentals relacionades amb els continguts teòrics. S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. 10%
Proves mixtes
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B7
C3
Proves per avaluar el coneixement dels continguts exposats i treballats a l'assignatura. 70%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura.

A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de fer una prova escrita que avaluarà tot el contingut teòric de l'assignatura en cas d'haver suspès l'avaluació continua (o de no haver-se presentat).