Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||
Seminaris |
|
Cada semirari tindrà tasques assignades que seran avaluades | 20% | ||||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Pràctiques al laboratori sobre les metodologies experimentals relacionades amb els continguts teòrics. S'avaluarà la determinació dels objectius d'aprenentage, la proposta de ressolució del problema i la correcció de la proposta després de l'expossició a classe. | 10% | ||||||||||||
Proves mixtes |
|
Proves per avaluar el coneixement dels continguts exposats i treballats a l'assignatura. | 70% | ||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura. A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de fer una prova escrita que avaluarà tot el contingut teòric de l'assignatura en cas d'haver suspès l'avaluació continua (o de no haver-se presentat). |