Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Fennema, Química de los alimentos, 2010, Zaragoza, Acribia Fellows, Tecnología del procesado de los alimentos: principios y prácticas, 2007, Zaragoza, Acribia Tscheuschner, Fundamentos de tecnología de los alimentos, 2001, Zaragoza, Acribia Vanaclocha, Procesos de conservación de alimentos, 2003, Mundiprensa Bramforth, Food, fermentation and micro-organisms, 2005, Blackwell Mohammed Wasim Siddiqui , Eco-Friendly Technology for Postharvest Produce Quality, 2016, Academic Press Cheftel, Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos , 1999, Zaragoza, Acribia Gil Hernandez, A., Tratado de nutrición (Tomo III), Panamericana, 2017 Bello, Ciencia Bromatológica, 1999, Díaz de Santos Alais, Food biochemistry, 1991, Ellis Horwood M.C. Portillo, Diapositives i presentacions a classe, , |
Complementària |
Linden, Bioquímica agroindustrial: revalorización alimentaria de la producción agrícola, 1996, Zaragoza, Acribia Ibarz, Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos, 2005, Mundiprensa |