Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A6 | Bioquímica. | |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A10 | Dietètica. Bases de l'alimentació saludable. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A36 | Alimentació i cultura. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |