2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A4 Identificar i classificar els diferents aliments
 A6 Descriure els diferents tipus de cocció dels aliments
 A7 Saber avaluar les característiques organolèptiques dels aliments
Relacionar els aliments amb el millor tipus de cocció per al seu aprofitament òptim. Conèixer quina és l'estructura organitzativa d'un menú
Confeccionar plats a partir d'aliments seleccionats
 A10 Prendre consciència que no hi ha aliments bons o dolents i que cadascú s'adequa a situacions concretes
Relacionar les ofertes gastronòmiques amb els elements que les composen, les característiques i la dieta necessària
 A28 Analitzar els factors que disminueixen la qualitat nutricional dels aliments
Confeccionar elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions per a la seva utilització com a acompanyament de plats
Preparar i presentar preparacions culinàries pròpies de les dietes prescrites
 A36 Participar aportant coneixements d'aliments menys coneguts en el nostre àmbit
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge