2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Continguts
Tema Subtema
Introducció Conceptes bàsics
Terminologia culinaria
Mise en place Descripció
Elaboració de receptes i fitxes de producció
Pràctica en diferents grups d'aliments
Tècniques culinaries Descripció
Pràctica de coccions utilitzant tot tipus d'aliments
Fondos i salses Descripció
Pràctica en la realització de fondos, lligams i salses bàsiques
Aliments de mercat i supermercat Descripció dels grups d'aliments, amb diferents aplicacions culinaries.
Conèixer ingredients i productes per elaborar receptes concretes.
Pràctica dels grups d'aliments utilitzant diferents tipus de coccions.
Aliments alternatius.
Cuina i dietoteràpia Descripció de la patologia amb la modificació culinaria més adient.
Exemples de receptes.
Pràctica de receptes aplicades a patologies concretes
Cuina d'altres cultures Receptes característiques d'altres cultures i alguns dels seus aliments més característics.