2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Explicarem el contingut de l'assignatura i la metododolgia que s'emprarà al llarg del curs amb format presencial
Seminaris Es realitzaran com a classes magistrals amb presencialitat a l'aula
Sessió Magistral Les classes teòriques es faran presencials, però no obligatòries.
Pràctiques a laboratoris Es realitzaran 11 sessions cada grup de 2 o 3 hores. L'objectiu és posar en pràctica tots els coneixements donats a la part teòrica.
Es treballarà amb matèries primeres que es convertiran amb receptes reals que els grups de treball hauran de provar i analitzar per treure'n unes conclusions.
Atenció personalitzada Qualsevol alumna que tingui que fer una consulta personalitzada tindrà l'email del professor responsable per concertar una cita.