Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicarem el contingut de l'assignatura i la metododolgia que s'emprarà al llarg del curs amb format presencial |
Seminaris | Es realitzaran com a classes magistrals amb presencialitat a l'aula |
Sessió Magistral | Les classes teòriques es faran presencials, però no obligatòries. |
Pràctiques a laboratoris | Es realitzaran 11 sessions cada grup de 2 o 3 hores. L'objectiu és posar en pràctica tots els coneixements donats a la part teòrica. Es treballarà amb matèries primeres que es convertiran amb receptes reals que els grups de treball hauran de provar i analitzar per treure'n unes conclusions. |
Atenció personalitzada | Qualsevol alumna que tingui que fer una consulta personalitzada tindrà l'email del professor responsable per concertar una cita. |