Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència imprescindible, s'acceptarà justificació escrita màxima de dues sessions. Avaluació continua en l'elaboració de les receptes i presentacions, l'actitud, portar la roba adequada i la predisposició a provar les receptes elaborades. ES farà examen pràctic |
40% | ||||
Proves mixtes |
|
L'examen final constarà de preguntes curtes i preguntes tipus test. La convocatoria extraodinaria serà examen oral. |
40% | ||||
Altres | Treball en grup final escrit i exposició oral |
20% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Seminaris, tots els continguts poden entrar a l'examen final. La participació, entrega dels exercicis i assistència es valorarà positivament. La segona convocatòria, serà un examen escrit amb preguntes curtes. L'examen teòric es fa en català però si hi ha qualsevol dubte amb l'idioma les professores us podem ajudar en la traducció. Per fer mitja i aprovar cal treure un mínim de 4/10 a l'examen teòric, que val un 40% |