2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A10
Assistència imprescindible, s'acceptarà justificació escrita màxima de dues sessions.
Avaluació continua en l'elaboració de les receptes i presentacions, l'actitud, portar la roba adequada i la predisposició a provar les receptes elaborades.

ES farà examen pràctic
40%
Proves mixtes
A4
A7
A10
L'examen final constarà de preguntes curtes i preguntes tipus test.
La convocatoria extraodinaria serà examen oral.
40%
Altres  

Treball en grup final escrit i exposició oral

20%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Seminaris, tots els continguts poden entrar a l'examen final. La participació, entrega dels exercicis i assistència es valorarà positivament.

La segona convocatòria, serà un examen escrit amb preguntes curtes.

L'examen teòric es fa en català però si hi ha qualsevol dubte amb l'idioma les professores us podem ajudar en la traducció.

Per fer mitja i aprovar cal treure un mínim de 4/10 a l'examen teòric, que val un 40%