2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  DIETÈTICA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) DIETÈTICA Codi 14224104
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
12 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BABIO SÁNCHEZ, NANCY ELVIRA
Adreça electrònica nancy.babio@urv.cat
nuria.guillen@urv.cat
clara.jimenez@urv.cat
rosamaria.albaladejo@urv.cat
roser.marti@urv.cat
anna.gils@urv.cat
maria.fernandezdelapuente@urv.cat
Professors/es
BABIO SÁNCHEZ, NANCY ELVIRA
GUILLÉN REY, NÚRIA
JIMÉNEZ SALES, CLARA
ALBALADEJO PERALES, ROSA MARIA
MARTI CID, ROSER
GILS CONTRERAS, ANNA
FERNÁNDEZ DE LA PUENTE CERVERA, MARÍA
Web http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.

Requeriments nutritius en diferents estats fisiològics. Alimentació individual y col·lectiva en les diferents etapes de la vida. Pautes dietètiques. Equilibri alimentari i planificació de menús. Càlculs de dietes. Educació alimentària-nutricional. Ús de les Taules de Composició d’Aliments.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent