2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  DIETÈTICA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Explicació del funcionament de l'assignatura, assistència, participació i treballs mitjançant el moodle
Sessió Magistral Desenvolupament dels continguts del programa estimulant la participació dels alumnes.
Pràctiques a laboratoris 1. De coneixement dels aliments (Pesos i raccions)
2. De confecció de receptes i dietes
3. De absorció de greixos
4. De modificació de la texture dels aliments
Resolució de problemes, exercicis Confecció de dietes i menús i maneig de taules de composició d'aliments.
Pràctiques a través de TIC Càlcul de dietes utilitzant diferents programes informàtics.
Atenció personalitzada Orientació per a la confecció dels treballs centrats en tasques autèntiques del dietista-nutricionista