Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
DIETÈTICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | DIETÈTICA | Codi | 14224104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació del funcionament de l'assignatura, assistència, participació i treballs mitjançant el moodle |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels continguts del programa estimulant la participació dels alumnes. |
Pràctiques a laboratoris | 1. De coneixement dels aliments (Pesos i raccions) 2. De confecció de receptes i dietes 3. De absorció de greixos 4. De modificació de la texture dels aliments |
Resolució de problemes, exercicis | Confecció de dietes i menús i maneig de taules de composició d'aliments. |
Pràctiques a través de TIC | Càlcul de dietes utilitzant diferents programes informàtics. |
Atenció personalitzada | Orientació per a la confecció dels treballs centrats en tasques autèntiques del dietista-nutricionista |