2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  DIETÈTICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A4
A7
A8
A10
A19
A20
A21
A23
B3
B4
B5
B7
B9
C2
C4
A traves de proves de preguntes curtes, tipus test i resolucio de cas clínic 20%
Pràctiques a laboratoris
A4
A8
B3
B4
B5
Es valorará mitjançant la participació a classe i resolució dels casos práctics del manual de practiques utilitzant escalas de valoració i llistes de control centrada en el professor 2 %
Resolució de problemes, exercicis
A4
A7
A8
A9
A10
A19
A20
A21
A23
B3
B4
B5
B7
C2
C4
Es valorarà a traves d'eines de avaluació per pares i també centrades al professor 3 %
Proves orals
A10
A23
B3
B4
B5
B7
B9
C2
C4
Es valorarà mitjançant avaluació centrada al professor a través de una rúbrica disponible al moodle i un factor corrector que cada alumne haurà d'avaluar a la resta de companys de clase. 15%
Proves objectives de tipus test
A4
A7
A8
A10
B3
16-20 preguntes test 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A4
A7
A8
A10
B3
C4
4-5 preguntes a desenvolupar 20%
Proves pràctiques
A4
A7
A8
A10
A19
A20
A21
A23
B3
C4
Realització d'un cas pràctic eliminatori 20%
Altres  

Els alumnes hauran d'assistir al 80% de les classes práctiques per poder fer l'exàmen final. Els alumnes que repeteixin l'assignatura se'ls conservaran les notes dels treballs i presentacions, només pel següent curs acadèmic.

 
Altres comentaris i segona convocatòria

Al setembre l'exàmen es valorará un 50% per la realització de un cas práctic i 50% per proves objectives de preguntes curtes, tipus test u oral (no es valorará la nota dels treballs, ni de les pràctiques).