2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  DIETÈTICA
   Fonts d'informació
Bàsica , , ,

Nutrició Humana i Dietètica: Coordinat per Jordi Salas-Salvadó i Nancy Babio. Edicions URV. 1ª edició, 2010. ISBN 978-84-8424-135-5.

SALAS-SALVADÓ, J.; BONADA, A.; TRALLERO, R. SALÓ, ME. Nutrición y Dietètica Clínica. Doyma. Barcelona, 2014

K. Mahan y S. Escott-Stump. Krause Dietoterapia, 12ª Edición Masson, S.A. 2008

Taules de composició de productes sense gluten (2018) i de suplements de nutrició esportiva (2019)

GIL, A. Tratado de Nutrición. Tomo I, II, III, IV. Madrid, 2018.

CESNID. Taules de composició dels aliments del CESNID. Barcelona: McGraw Hill, 2004. ISBN: 844860590X

Complementària