2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A1 Aplicar, avaluar, demostrar i valorar les tècniques i les fonts d'informació en les bases de les malalties, la nutrició i dietètica, aplicades a un tema concret
 A5 Conèixer la fisiopatologia del dèficit de ferro, àcid fòlic i vitamina B12 i les recomanacions dietètiques en cada cas
 A10 Saber aplicar la sistemàtica de l'abordatge dietètic del pacient en diferents patologies: història dietètica, objectius concrets i elaboració de recomanacions específiques
 A17 Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per prevenir i control. Conèixer les estratègies de prevenció nutricional
 A18 Saber aplicar la sistemàtica de l'abordatge dietètic del pacient en diferents patologies: història dietètica, objectius concrets i elaboració de recomanacions específiques
 A20 Saber reconstruir una correcta història dietètica i nutricional
 A26 Conèixer i saber identificar els diferents factors de risc nutricional
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge