2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II
   Fonts d'informació
Bàsica

1.      Fundamentos de valoración nutricional y composición corporal, DH de Girolami.

2.      Kathleen Mahan L, Escott-Stump, S. Krause's Food, Nutrition & Diet Therapy. 12th Ed. Mc Graw Hill.Philadelphia, 2008.

3.      Mataix-Verdú J. Nutrición y Alimentación Humana 2. Ergón 2009.

4.      Gil A. Tratado de Nutrición. Tomo I, II, III, IV. Madrid, 2010.

5.      Nutrición y dietética clínica. Salas-Salvadó J y cols. Elseiver, 2009

6.      Shils ME, Olson JA, Shike M, Ross C. Nutricion en Salud y Enfermedad. Ed. Mc Graw Hill. 1999

7.      Medicina Preventiva y Salud Pública (10ª edición). Piédrola Gil et al. (eds). Barcelona: Masson S.A.,2001

8.      Longo, D.; Fauci, A.; Kasper, D.; Hauser, S.; Jameson, J.; Loscalzo, J.(eds.). Harrison principios de medicina interna.

         18a ed. McGraw-Hill Interamericana, [2011] (Publication Date:July 21, 2011).

9.      Rozman, C. Cardellach, F. (eds). Medicina interna. Farreras/Rozman. 17a ed. Madrid [Spain]: Elsevier cop., 2012.

 

Complementària