2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SUPORT NUTRICIONAL I ÈTICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A2
A19
A33
C4
Aquestes competències es valoraran a l'examen final tipus test i cas clínic 0%
Seminaris
A2
A19
A33
B7
10% de la nota s'avaluarà mitjançant un llistat de control. (part de ètica)

La part de suport s'avaluarà mitjançant el cas clínic a desenvolupar a l'examen final.
10%
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària
A2
A19
A33
B5
B7
C4
C5
10% de la nota s'avaluarà mitjançant un llistat de control (part de ètica).


Aquestes competencies s'avaluaran mitjançant el cas clínic a desenvolupar a l'examen final. (Part de suport nutricional)
10%
Proves de desenvolupament
A2
A19
A33
C4
Cas clínic de suport nutricional a desenvolupar a l'examen final 20%
Proves objectives de tipus test
A2
A19
A33
C4
Preguntes de múltiple resposta respecte a la teoria, seminaris i pràctiques 60%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per la obtenció de la nota es farà la mitjana de les dues parts (ètica i suport). Per aprovar es necessita al menys un 5 i ames haver tret com a mínim un 4 de cada una de les parts (suport i ètica).

L'examen de la segona convocatòria serà igual en quant a percentatges.