2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  FONAMENTS DE NUTRICIÓ HUMANA
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A1 Nutrició humana
 A3 Estructura i funció del cos humà.
 A5 Fisiopatologia i patologia nutricional.
 A6 Bioquímica.
 A7 Bases de l'alimentació saludable.
 A10 Dietètica. Bases de l'alimentació saludable.
 A17 Identificar els factors que influeixen en la nutrició.
 A34 Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició.
 A44 identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B2 Resoldre problemes de forma efectiva
 B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
 B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
 B5 Treballar de forma col·laborativa.
 B9 Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement
 B10 Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant.
Tipus C Codi Competències Nuclears