2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA NUTRICIÓ HUMANA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A6
A7
A17
Assistència obligatòria per tal de tenir dret a examen, no puntuable a la nota final.
Entrega obligatòria dels problemes plantejats a l'aula no puntuable per nota final.
Els treballs previs, en cas d'haver-n'hi, seran avaluats i formaran part de la nota final amb un màxim del 5% total.
0-5%
Pràctiques a laboratoris
Assistència obligatòria per tal de tenir dret a examen, no puntuable a la nota final.
Entrega obligatòria dels problemes plantejats a l'aula no puntuable per nota final.
Avaluació segons preguntes curtes a l'examen amb un pes màxim del 20%.
15-20%
Proves mixtes
A1
A3
A5
A6
A7
A10
A17
A34
A44
Examen tipus test i amb preguntes curtes amb una puntuació màxima del 85%. 75-85%
Altres  

Es requereix una puntuació mínima de 6 per aprovar l'assignatura. En cas dels treballs que puguin ser avaluables, no faran promig amb l'examen quan aquest tingui puntuacions inferiors a 5.

 
Altres comentaris i segona convocatòria

No es permetrà la tinença ni l'ús de cap tipus de dispositiu electrònic durant les proves d'avaluació.