Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS | Codi | 14224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A14 | Higiene personal, productes i processos. | |
A16 | Microbiologia i parasitologia dels aliments. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A27 | Gestionar la seguretat alimentària. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
A38 | Implementar sistemes de qualitat. | |
A40 | Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |