2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A14 Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A16 Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari.
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A26 Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A27 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A28 Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes
 A37 Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari
 A38 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes
 A40 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B2 Identificar i analitzar un problema per a generar alternatives de solució, aplicant els mètodes apresos
Utilitzar la seva experiència i criteri per analitzar les causes d’ un problema i construir una solució més eficient i eficaç
Proposar i construir en equip solucions a problemes en diversos àmbits, amb una visió global
 B5 Conèixer la legislació corresponent
 B9 Conèixer la metodologia científica
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C1 Comprèn informació i articles de caràcter rutinari
 C2 Coneix el maquinari bàsic dels ordinadors
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors
 C4 Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa
Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa