2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Donar a coneixer el món dels microorganismes i la seva relació amb els aliments.
Pràctiques a laboratoris Aplicació de diferents metodologies d'anàlisi microbiològica dels aliments. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir les pràctiques. Només es guarda la nota de pràctiques durant un any acadèmic..
Presentacions / exposicions Classes teòriques, interactuant amb l'alumne mitjançant preguntes.
Seminaris Exposició d'articles i temes d'actualitat relacionades amb la microbiologia dels aliments. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir els seminaris. Només es guarda la nota de seminaris durant un any acadèmic.
Atenció personalitzada Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el Moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal.