Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS | Codi | 14224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Donar a coneixer el món dels microorganismes i la seva relació amb els aliments. |
Pràctiques a laboratoris | Aplicació de diferents metodologies d'anàlisi microbiològica dels aliments. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir les pràctiques. Només es guarda la nota de pràctiques durant un any acadèmic.. |
Presentacions / exposicions | Classes teòriques, interactuant amb l'alumne mitjançant preguntes. |
Seminaris | Exposició d'articles i temes d'actualitat relacionades amb la microbiologia dels aliments. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. Els alumnes repetidors tenen l'opció de repetir els seminaris. Només es guarda la nota de seminaris durant un any acadèmic. |
Atenció personalitzada | Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el Moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal. |