2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A14 Elaborar, aplicar, avaluar i mantenir pràctiques adequades d’higiene, seguretat alimentària i sistemes de control de riscos, aplicant la legislació vigent
 A27 Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat
Col·laborar en la protecció del consumidor en el marc de la seguretat alimentària
 A28 Avaluar, controlar i gestionar aspectes de la traçabilitat en la cadena alimentària
Assessorar científicament i tècnicament sobre els productes alimentaris i el desenvolupament dels mateixos
Avaluar el compliment d’aquest assessorament
 A29 Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat
 A37 Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos
Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos
 A38 Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat
 A40 Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge