2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Presentacions / exposicions
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
9 9 18
Portafolis/ Carpeta d’aprenentatge
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
24 40 64
Sessió Magistral
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
30 60 90
Atenció personalitzada
5 0 5
 
Proves objectives de tipus test
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
0.5 0.5 1
Proves objectives de preguntes curtes
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
0.5 0.5 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat