2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i els criteris d'avaluació
Presentacions / exposicions Exposició i defensa del treball realitzat a les pràctiques de l’assignatura (classes pràctiques), consistent en elaborar un projecte d’una empresa per elaborar productes alimentaris (aliment amb al·legació de salut per a diferents poblacions amb característiques fisiològiques especials).
Durant les pràctiques s’aniran treballant tots els aspectes legals relacionats amb l’elaboració de productes alimentaris, la descripció de les propietats saludables i el procés per elaborar una declaració de salut.
L'assistència a les pràctiques és obligatòria.
Hi haurà una presentació final on l'estudiant exposarà el seu projecte. La presentació es farà de forma presencial i en cas que la situació de pandèmia ho exigeixi es farà de forma virtual a través de Microsoft Teams.
Després de l'exposició hi haurà un torn de preguntes per part del tribunal on l'alumne haurà de defensar el seu projecte.
Portafolis/ Carpeta d’aprenentatge Després de les sessions pràctiques tant de qualitat com de legislació alimentària, s'haurà d'entregar una tasca on es demostri l'assoliment dels objectius treballats durant la pràctica i que permetran desenvolupar adequadament el projecte de l'assignatura.
Sessió Magistral Classes de teoria (veure programa). Les classes es faran de forma presencial i el suport gràfic disponible a Moodle no serà o pot no ser el mateix document fet servir pel professorat.
Atenció personalitzada Es faran tutories presencials o virtuals sota petició de l'estudiant a través del correu electrònic o a través del Moodle.