Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224119 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | cristina.bedmar@urv.cat cristina.jardi@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura. Estudi de les característiques dels establiments de Restauració Col·lectiva, tipus de cuines i l’aplicació de mesures d’higiene i sistemes d’anàlisi de perills i punts de control crítics. Elaboració de menús per a col·lectivitats. En cas de confinament restrictiu per COVID-19: la docència i avaluació de l'assignatura passarà a realitzar-se en format virtual respectant l'horari previst a les agendes acadèmiques. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |