2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) RESTAURACIÓ COL·LECTIVA Codi 14224119
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
BEDMAR CARRETERO, CRISTINA
Adreça electrònica cristina.bedmar@urv.cat
cristina.jardi@urv.cat
Professors/es
BEDMAR CARRETERO, CRISTINA
JARDÍ PIÑANA, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant

A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.

Estudi de les característiques dels establiments de Restauració Col·lectiva, tipus de cuines i l’aplicació de mesures d’higiene i sistemes d’anàlisi de perills i punts de control crítics. Elaboració de menús per a col·lectivitats. 



En cas de confinament restrictiu per COVID-19: la docència i avaluació de l'assignatura passarà a realitzar-se en format virtual respectant l'horari previst a les agendes acadèmiques.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent