2017_18
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A14 Higiene personal, productes i processos.
 A19 Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques
 A25 Desenvolupar la planificació de menús per col•lectivitats.
 A26 Analitzar i avaluar els riscos alimentaris.
 A27 Gestionar la seguretat alimentària.
 A38 Implementar sistemes de qualitat.
 A39 Realitzar tasques de formació de personal.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B1 Aprendre a aprendre.
 B2 Resoldre problemes de forma efectiva
 B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
 B5 Treballar de forma col·laborativa.
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C2 Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació.
 C3 Gestionar la informació i el coneixement.
 C4 Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV.
 C5 Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional.