Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes | |
A19 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A25 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A26 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quins tipus d’alteracions microbianes es produeixen en els aliments | |
A27 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A38 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A39 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Comparteix i assumeix els objectius d’ aprenentatge proposats pel professor | |
B2 |
Identificar i analitzar un problema per a generar alternatives de solució, aplicant els mètodes apresos | |
B4 |
Comportar-se d’una forma reflexiva i responsable, constructivament crític | |
B5 |
Participar i col·laborar activament en les tasques de l’ equip i fomentar la confiança, la cordialitat i l’orientació a la tasca conjunta | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals | |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient | |
C4 |
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa | |
C5 |
Mostra respecte pels drets fonamentals i d'igualtat entre homes i dones Mostra respecte vers els valors propis d'una cultura de la pau i de valors democràtics |