2017_18
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A14 Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes
 A19 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A25 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A26 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quins tipus d’alteracions microbianes es produeixen en els aliments
 A27 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A38 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
 A39 Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B1 Comparteix i assumeix els objectius d’ aprenentatge proposats pel professor
 B2 Identificar i analitzar un problema per a generar alternatives de solució, aplicant els mètodes apresos
 B4 Comportar-se d’una forma reflexiva i responsable, constructivament crític
 B5 Participar i col·laborar activament en les tasques de l’ equip i fomentar la confiança, la cordialitat i l’orientació a la tasca conjunta
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
 C4 Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa
Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa
 C5 Mostra respecte pels drets fonamentals i d'igualtat entre homes i dones
Mostra respecte vers els valors propis d'una cultura de la pau i de valors democràtics