2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A14
A19
A38
A39
Proves objectives de preguntes curtes i preguntes tipus test

Per avaluar els coneixements teòrics dels temes impartits en classes magistrals
50
Proves pràctiques
A19
A25
Capacitat de resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques
Es valora l’aprenentatge autònom,i motivació, assistència i puntualitat
45
Altres  

Assistència i participació activa

5
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Observacions:

1. Per poder fer mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuació màxima possible. Els percentatges d'avaluació seran els mateixos tant en la primera com en la segona convocatòria. En cas de suspendre la part teòrica o la part pràctica, la nota de la part aprovada es guardarà per a la segona convocatòria.

2. En les activitats avaluatives de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.