Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA GENERAL |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||||
Assignatura (*) | MICROBIOLOGIA GENERAL | Codi | 14224121 | |||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
|||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat josefa.girona@urv.cat dania.garcias@urv.cat javier.capilla@urv.cat ana.fernandez@urv.cat angiepaola.sastoque@urv.cat oscar.villuendas@urv.cat maria.barnes@urv.cat juanroberto.monllor@urv.cat alanomar.granados@urv.cat |
|||||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Aquesta assignatura és una introducció a l’estudi dels microorganismes, les principals tècniques pel seu estudi i la seva relació amb diferents àmbits: biotecnologia, enologia. |
|||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |