Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 14224122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A15 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
A26 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
A27 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
A37 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Incorporar els aprenentatges proposats pels experts i mostrar una actitud activa per la seva assimilació Comprendre i qüestionar els models teòrics d’una disciplina i indagar en noves àrees de coneixement Integrar diverses teories o models fent una síntesis personal i creativa adaptada a les pròpies necessitats professionals | |
B2 |
Identificar i analitzar un problema per a generar alternatives de solució, aplicant els mètodes apresos Utilitzar la seva experiència i criteri per analitzar les causes d’ un problema i construir una solució més eficient i eficaç | |
B7 |
Expressar les pròpies idees de forma estructurada i intel·ligible, intervenint amb rellevància i oportunitat tant en situacions d’ intercanvi, com en més formals i estructurades Prendre la paraula amb grup amb facilitat, transmetre convicció i seguretat i adaptar el discurs a les exigències formals requerides Utilitzar els principis gnerals de la bona comunicació (pròpies i del entrevistat Adaptar el seu missatge i els medis emprats a les característiques de la situació i a l’audiència | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu... | |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors |