2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A15 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
 A26 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
 A27 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
 A37 Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà
Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge