Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 14224122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A15 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
A26 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
A27 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor a causa de la ingesta de tòxics a través de la dieta Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
A37 |
Conèixer quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actua en l'organisme humà Adequar les recomanacions dietètiques per als consumidors tenint en compte la presència dels diferents tòxics en els aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |