2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura
Sessió Magistral Exposició dels continguts de l'assignatura amb suport de Power Point.
Seminaris Treball en profunditat d'un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals amb el quefer professional. Es preten que l'alumne participi activament d'aquestes sessions amb la discussió de casos, debats, o plantejament de dubtes.
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques Es tracta d'una sessió a on es consultaran a internet les principals bases de dades en toxicologia i es plantejarà algun cas que els alumnes hauran de resoldre mitjançant aquestes eines. Aquestes fonts seran útils per la recerca d'informació i a l'hora de realitar els treballs.
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Exposició i resolució de casos pràctics. Avaluació de riscos deguts a exposició a tòxics en aliments.
Presentacions / exposicions Els alumnes realitzaran un treball en grup sobre algun tòxic alimentari, cas d'intoxicació, actualitat...El treball es presentarà de forma oral a la resta d'alumnes.
Treballs Es realitzarà un treball relacionat amb temes de l'assignatura, que caldrà exposar en sessions de 10 min. a l'aula. En alguns seminaris s'hauran de fer exercicis que caldrà penjar al moodle
Atenció personalitzada Atenció al despatx i on-line a través del Moodle