2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Fonts d'informació
Bàsica Casarett and Doull's , Toxicology, 7th ed, New York : McGraw-Hill, cop. 2008
Ana Mª Cameán, Manuel Repetto , Toxicología alimentaria , , Madrid [etc.] : Díaz de Santos, cop. 2006
Omaye, Stanley T. , Food and nutritional toxicology , , Boca Raton [etc.] : CRC Press, cop. 2004
Ana Bocio ... [et al.]], Contaminants químics : estudi de dieta total a Catalunya , , Barcelona : Generalitat de Catalunya, Agència Cata
Derache R, Toxicología y Seguridad de los alimentos, , Barcelona : Omega, cop. 1990
J.P.F. D'Mello, Food safety : contaminants and toxins , , Wallingford : CABI Publishing, cop. 2003
Shibamoto, Takayuki , Introducción a la toxicología de los alimentos , , Zaragoza : Acribia, DL 1996

Pubmed: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/PubMed/


Sciencedirect: http://www.sciencedirect.com/

Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA):  http://www.gencat.cat/salut/acsa/index.html

Agencia Epañola de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN): http://www.aesan.msc.es/

European Food Safety Authority (EFSA): http://www.efsa.europa.eu/

Agency for Toxic Substances and Disease Registry (ATSDR): http://www.atsdr.cdc.gov/

Codex Alimentarius: http://www.codexalimentarius.org/

Food and Drug Administration: http://www.fda.gov/Food/default.htm

Complementària