2022_23
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2022_23
Assignatura (*) TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA Codi 14224122
Ensenyament
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
5 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
MARQUÈS BUENO, MONTSERRAT
Adreça electrònica montserrat.marques@urv.cat
joaquim.rovira@urv.cat
elena.sanchez@urv.cat
nuria.gaya@urv.cat
david.mateo@urv.cat
Professors/es
MARQUÈS BUENO, MONTSERRAT
ROVIRA SOLANO, JOAQUIM
SÁNCHEZ RESINO, ELENA
GAYA CARO, NURIA
MATEO GARCÍA, DAVID
Web
Descripció general i informació rellevant

En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.


Els principal objectiu de l'assignatura és que l’alumne conegui quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actuen aquestes dins l’organisme humà. El desenvolupament específic del programa de Toxicologia Alimentària ha de permetre adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor degut a la ingesta d’aquests tòxics a través de la dieta.

L'assignatura s'imparteix en català.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent