Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 14224122 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
5 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.marques@urv.cat joaquim.rovira@urv.cat elena.sanchez@urv.cat david.mateo@urv.cat andrea.barrientos@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Els principal objectiu de l'assignatura és que l’alumne conegui quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actuen aquestes dins l’organisme humà. El desenvolupament específic del programa de Toxicologia Alimentària ha de permetre adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor degut a la ingesta d’aquests tòxics a través de la dieta. La teoria de l'assignatura s'imparteix en català. Els seminaris i pràctiques s'imparteixen en català o castellà. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |