2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA Codi 14224124
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
5 Obligatòria Quart AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
MEGÍAS RANGIL, ISABEL CLARA
Adreça electrònica victoria.arija@urv.cat
monica.bullo@urv.cat
isabel.megias@urv.cat
cristina.bedmar@urv.cat
cristinamisericordia.molina@urv.cat
cristina.jardi@urv.cat
marina.erana@urv.cat
Professors/es
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
BULLÓ BONET, MÒNICA
MEGÍAS RANGIL, ISABEL CLARA
BEDMAR CARRETERO, CRISTINA
MOLINA LLAURADÓ, CRISTINA MISERICÒRDIA
JARDÍ PIÑANA, CRISTINA
ERAÑA GÓMEZ, MARINA
Web
Descripció general i informació rellevant
A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura.

Les estades pràctiques han de servir per complementar els coneixements teòrics en relació a la restauració col•lectiva. En cas que el Deganat informe que s'ha d'aplicar el pla de confinament per la pandèmia de COVID, es tindràn de realitzar adaptacions especials

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent