Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Medicina i Cirurgia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | victoria.arija@urv.cat monica.bullo@urv.cat mariapilar.amigo@urv.cat isabel.megias@urv.cat cristina.bedmar@urv.cat cristinamisericordia.molina@urv.cat cristina.jardi@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |