Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicació de la dinàmica de les pràctiques |
Pràctiques clíniques | Realització de les pràctiques en els centres de restauració col.lectiva ofertats |
Treballs | Realització de l'informe sobre els pràctiques realitzades, sogons un document disponibles per als estudiants. |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada de l'alumne per part dels professors responsables sobre el seguiment i realització de les pràctiques |