Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SALUT PÚBLICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | SALUT PÚBLICA | Codi | 14224125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
Proves objectives de tipus test i preguntes curtes | 50% | ||||
Seminaris |
|
Presentació d'informes relacionats amb les activitats realitzades en els seminaris |
20% | ||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Capacitat de resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques Es valora l’aprenentatge autònom,i motivació, assistència i puntualitat |
30% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
En les proves objectives s'ha d'obtenir com a mínim 4 punts dels 5 possibles per fer promig amb la part pràctica i seminaris. S'aprova amb el 50% del màxim possible. |