2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PLANIFICAR PROGRAMES D'EDUCACIÓ NUTRICIONAL
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A24 Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control
Aplicar els principals mètodes i tècniques d'educació i planificació sanitària en la seva tasca professional
Conèixer l'organització dels sistemes sanitaris en el món
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B2 Proposar i construir en equip solucions a problemes en diversos àmbits, amb una visió global
 B3 Inculcar els avantatges de la creativitat, l’enginy i la iniciativa en l’àmbit de la nutrició
 B4 Gestionar l’aprenentatge autònom utilitzant les estratègies i recursos més adequats
Respectar als companys i a la institució a la qual es pertany
 B5 Participar i col·laborar activament en les tasques de l’ equip i fomentar la confiança, la cordialitat i l’orientació a la tasca conjunta
Contribuir a la consolidació i desenvolupament de l’ equip, afavorint la comunicació, el repartiment equilibrat de tasques, el clima intern i la cohesió
 B7 Utilitzar els principis gnerals de la bona comunicació (pròpies i del entrevistat
 B9 Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
 C4 Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa