2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  EPIDEMIOLOGIA NUTRICIONAL I METODOLOGIA DE LA RECERCA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A9
A11
A17
A18
A22
Proves objectives de tipus test i/o preguntes curtes per avaluar els coneixements sobre les classes teòriques i pràctiques 50%
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A9
A11
A17
A18
A22
B2
B3
B4
B5
B7
B9
C4
Resolució de problemes.Capacitat de resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques (45%)
Es valora l’aprenentatge autònom,i motivació, assistència i puntualitat (5%)
50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

1.- Per poder fer mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuació màxim possible.

2.- En les activitats avaluatives de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació.