Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ROTATORI INTERDISCIPLINARI |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ROTATORI INTERDISCIPLINARI | Codi | 14224131 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A23 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit | |
A24 |
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit | |
A39 |
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |