2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ROTATORI INTERDISCIPLINARI
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A23 Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets
Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit
 A24 Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets
Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit
 A39 Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets
Posar en funcionament, en un àmbit professional i d'una manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es puguin aplicar
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionales de l'àmbit
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge