Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A6 | Bioquímica. | |
A15 | Toxicologia alimentària. | |
A16 | Microbiologia i parasitologia dels aliments. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A30 | Normalització i legislació alimentària. | |
A34 | Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |