Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació genèrica de l' assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori, en grups de 2-3 persones, on es requerirà un informe de grup de cadascuna de les pràctiques. |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels blocs temàtics a l’aula. |
Atenció personalitzada | Els alumnes podran posar-se en contacte amb els professors que imparteixen l'assignatura mitjançant el Moodle o per correu electrònic. En el cas que ho considerin oportú, podran concertar una entrevista personal. |