Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Realització de pràctiques al laboratori, en grups de 2-3 persones. Es demanarà l'entrega d'un informe grupal amb els resultats obtinguts durant les mateixes. | 20 % | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
Examen amb preguntes a desenvolupar sobre els temes teòrics i de les pràctiques. La qualificació mínima exigida serà de 4 sobre 10 | 80 % | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||