Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat maria.barnes@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Aquesta assignatura és una introducció a la importància que tenen en l’alimentació humana els aliments fermentats de consum diari (pa, formatges, iogurt, embotits, etc.), ocasional (olives, mantega, col fermentada, etc.), i de la cuina oriental (ang-kak, salses temari i de soja, tempeh, etc.), i de com es produeixen, així de com podem cultivar i manipular els microorganismes per oferir nous productes i serveis d’interès alimentari. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |