Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments | |
A16 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments | |
A28 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats | |
A30 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats | |
A34 |
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments | |
A43 |
Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |