2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A4 Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments
 A16 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
Conèixer les principals tipus d'additius alimentaris d'origen microbià
Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments
 A28 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
 A30 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
 A34 Conèixer la importància que tenen els microorganismes en la producció d'aliments
 A43 Conèixer com es produeixen els principals aliments fermentats
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge