Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà. L'impartició será en català, el castellà i l'anglès. |
Sessió Magistral | Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta. S'impartiran en català, el castellà i l'anglès. |
Treballs | Consisteix en un treball de cerca bibliogràfica sistemàtica. |
Atenció personalitzada | Els alumnes poden demanar al Coordinador de l'assignatura una cita prèvia per e-mail. Adreça: albertomiguel.stchigel@urv.cat. Les tutories es podran fer de manera presencial. |
Pràctiques a laboratoris | S'analitzaran microbiològicament diferents tipus d'aliments fermentats, i es faran simulacres de producció d'aliments i begudes fermentades a petita escala. |