2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries S'explicarà els continguts de l'assignatura, quins coneixements es pretenen que incorporin els alumnes , i la forma en que s'avaluarà. L'impartició será en català, el castellà i l'anglès.
Sessió Magistral Es donaran un total de 13 sessions magistrals, on s'introdueixen els diferents tipus d'aliments fermentats, els microorganismes i els processos industrials per a la seva producció, i la seva importància a la dieta. S'impartiran en català, el castellà i l'anglès.
Treballs Consisteix en un treball de cerca bibliogràfica sistemàtica.
Atenció personalitzada Els alumnes poden demanar al Coordinador de l'assignatura una cita prèvia per e-mail. Adreça: albertomiguel.stchigel@urv.cat. Les tutories es podran fer de manera presencial.
Pràctiques a laboratoris S'analitzaran microbiològicament diferents tipus d'aliments fermentats, i es faran simulacres de producció d'aliments i begudes fermentades a petita escala.