Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Consisteix en un treball de cerca bibliogràfica sistemàtica fet de forma individual. Els treballs que obtinguin una nota de 9,0 o superior, si l'alumne així el desitja, pot constituir la base del TFG dirigit pel coordinador de l'assignatura. Els treballs fets amb aquesta intenció s'han d'entregar amb suficient antelació per tal d'estar avaluats avanç de la seva defensa pública com TFG. | 80 % de la nota total de l'assignatura | ||||
Altres | Assistència al 100 % de les sessions pràctiques. |
20 % de la nota total de l'assignatura |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||