Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
• Shetty, K.; Paliyath, G.; Pometo, A.; Levin, R. E., Food biotechnology, 2ª, CRC Press Romero del Castillo Shelly R., Mestres Lagarriga J. , Productos lácteos. Tecnología, 2004, Ediciones UPC • Bourgeois, C. M.; Larpent, J. P., Microbiología alimentaria. Volumen 2: Fermentaciones alimentarias., 1995, Acribia Lee, B. H., Fundamentos de la biotecnología de los alimentos, 2000, Acribia • Glick, B. R.; Pasternak, J. J., Molecular Biotechnology., 3ª, ASM Press |
Complementària | |