2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ERGONOMIA APLICADA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Supòsits pràctics/ estudi de casos
A4
A6
A32
A36
Activitats formatives proposades durant el curs a través del Moodle.

Activitat en grup
Activitats individuals 15%
Activitats en grup 85%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Es realitzarà a través d'avaluació contínua, que consistirà en:

- Avaluació individual: 10% de la nota final

- Avaluació grupal: 90% de la nota final

Cal assenyalar que els diferents aspectes de l'avaluació (individual i grupal) no són mútuament excloents: l'estudiant ha d'obtenir com a mínim un aprovat en cada una d'elles per tal d'obtenir la qualificació final de l'assignatura. Si una activitat està suspesa, es podrà tornar a presentar amb les correccions oportunes dins el termini establert pel professor. Si tot i així, l'activitat segueix estant suspesa, l'assignatura quedarà suspesa.

La presentació de les activitats fora de termini o no presentar alguna d'elles significa el suspens automàtic de l'assignatura.

La presentació de totes les activitats (individuals i grupals, escrites i orals) en anglès suposarà un 10% més de la nota final de l'assignatura.